13. maaliskuuta 2011

Sunnuntai fiiliksen mukaan

Tänään meillä ollaan menty ihan fiilispohjalla. Aamulla käytiin pihalla oikein ajan kanssa...mietittiin omenapuiden tulevaa leikkuuta, sytytettiin saunan pata siinä toivossa, että se sulaisi ja kaivettiin lumet pois keinun alta. Ulkoilun jälkeen, pikku-neidin päikkäreiden aikana, maalasin aikaisemmin esittelemäni kaapin toistamiseen...vielä pitää antaa maalin kunnolla kuivua. Päikkäreiden jälkeen alettiin odottamaan mammaa ja pappaa kylään ja väsäämään jotain tarjottavaa kahvin kanssa. Mamman ja pappan kanssa pikku-neiti juoksi ja hyppeli pari tuntia putkeen ja taisi olla melkoisen hauskaa. Itkua se neiti sitten väänsi, kun vilkutettiin ikkunasta hyvästit. Pikku-neiti olikin menosta niin väsyksissä, että hän nukahti sohvalle ilman päivällistä. Kun ladataan vähän akkuja, niin jaksetaan vielä sunnuntain iltakin. Olipa hyvä päivä, paras päivä IKINÄ;)

Verstaan ikkunalle on kerääntynyt monenlaista tavaraa.

Saunakammarissa on penkki, jossa on neljä istuinta. Saunan nurkalla roikkuu lasilyhty.

Terassilla on tärkeät työvälineet, harja ja harava. Yrttiruukut ovat talvehtineet penkin alla, kuinkahan on käynyt itse yrttien. 

Vanhat omenapuut ovat nähneet monenlaista ja katsoneet talomme päätyä jokusen vuoden.

Kahvin kanssa suklaakohokasta vanilijakastikkeen kera, NAM.

5 kommenttia:

 1. No hyvä, on se Aki vaan pätevä, vai selvititkö ongelman ihan itse? Nyt sitten kommentteja satelemaan...

  VastaaPoista
 2. Moi! Kiva seurata tätä blogia,ihan kuin kävisin teillä kylässä, kun näen mitä kivaa teillä on taas tapahtunut. Kiva katsella pikku- neidin touhuja.t.tuula

  VastaaPoista
 3. Kiva, että jaksat seurailla meidän juttuja:)

  VastaaPoista
 4. No arvaa, osasinko itse ratkoa tätä ongelmaa. :) Ikioma tekninen tuki on hyvä olla olemassa.

  VastaaPoista