15. maaliskuuta 2011

Kunnostusprojekti osa II

Nyt on kaappi saanut pari kerrosta maalia pintaan ja kannettu makuuhuoneeseen lakanahyllyksi. Projekti sujui ihan mukavasti, vaikka se ei ollutkaan yhden illan projekti. Tässä muutama kuva ja vielä vertailun vuoksi myös ennen tuunausta kuva.

Tässä kaappi lohkeilevasta maalista puhtaana ja hiottuna.

Kaappi uudella paikallaan makuuhuoneessa. Aikamoinen muutos verstaan maalihyllystä lakanahyllyksi. Alahyllylle on rullattu päiväpeite, jota en jaksa IKINÄ laittaa sänkyyn.

Saattaa olla, että minusta tulee pidempienkin projektien ystävä. Maalin rapsutus, kaapin hiominen ja maalaus olivat kaikki tosi mukavia ja leppoisia työvaiheita. 

Kaapin vieressä oleva lyhtykin on verstaan kätköistä kaivettu. Lasit olivat kaikki rikki, mutta ei lyhty niitä mielestäni kaipaakaan. Jouluksi istutin lyhdyn sisään pari hyasinttia ruukussa.

6 kommenttia:

 1. WAU! Todella hieno! Ja onneksi teillä on vain kauniita lakanoita. :) Päätyikö siis siihen paikkaan, minne teidän tyylimestari osoitti?

  VastaaPoista
 2. Kiitos, olen itsekin todella tyytyväinen. Juu, pikku-neidillä oli vahva näkemys kaapin paikasta ja oikeassa neiti oli, tuohon se sopii mainiosti:)

  VastaaPoista
 3. Wau sanotaan täälläkin.Näyttää tosi kivalta,ilmeisesti tilaa jäi makuuhuoneeseen silti vielä ruhtinaallisesti.t.tuula

  VastaaPoista
 4. Kiitos. Juu, tilaa jäi vielä reilusti mutta ihan kiva pitää makuuhuone aika yksinkertaisena ja simppelinä.

  VastaaPoista
 5. Hylly on kyllä tosi upea ja niin on kyllä muukin koti :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Tytti, saa nähdä miten käytännöllinen tuo hyllykkö sitten on, kerääkö paljon pölyä jne. Joka tapauksessa, olen siihen tyytyväinen:)

  VastaaPoista