11. maaliskuuta 2011

Kerran elämässä...

...tai, jos totta puhutaan, niin ehkä vähän useammin kuin kerran...siunaantuu mahdollisuus käydä vaateostoksilla IHAN YKSIN. Tänään oli mahdollisuuksien päivä:) Kävin siis kahdessa vaateliikkeessä: H&M:llä ja Vero Modassa...meillä päin ei paljon muita ole tarjolla, mutta nämä menettelee. 


Vaatteita pääsen usein kyllä katsomaan, mutta uskokaa tai älkää, sovittamisesta ei tule mitään, jos seuralaisena on 2-vuotias utelias vikkeläjalka. Kuvittele olevasi pikku-neidin kanssa sovituskopissa...sovitat juuri jotakin, joka näytti henkarilla sata kertaa paremmalta kuin sen tyypin päällä, joka katsoo peilistä. Tämä on tullut taatusti kaikille eteen, mutta jatkosta en ole varma...mukula ottaa kuin ottaakin jalat alleen ja lähtee juoksemaan pitkin kauppaa. Siinä sitten hiki päässä nolona ja joku vähemmän imarteleva tekele päällä juokset perään. En tiedä saanko tätä kuullostamaan niin kammotavalta kuin se todellisuudessa on, mutta siitä huolimatta vältän viimeiseen asti tämän kauhu-unen toteutumista. 


Joka tapauksessa...tänään sain rauhan ihan sovittaakin vaatteita ja löytöihini olen niin tyytyväinen, että esittelen ne nyt tässä. Luvassa on ihan tavallisia työ- ja arkivaatteita, vaikka olisi hennesillä ja vertsussa paljon muutakin tarjottavaa;)

H&M:n valikoimasta sininen neuletakki ja ihanan ilmava huivi. Paita löytyi Vero Modan valikoimista. Näiden ohella voisi pukeutua farkkuihin ja saapikkaisiin...tai kunhan säät sallivat vaikka sandaleihin. Ja nämä muuten näyttävät paremmalta päällä, kuin henkarilla!

H&M:n valikoimasta löytyi myös vyö, jossa on kaksi ohutta vyötä yhdistetty toisiinsa. Yhden kuvan sain napattua ja sitten vikkeläjalka-pikku-neiti iski silmänsä vyöhön...mahdollisesti saan sen vielä itsekin käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti